Camera de documente portabila Epson ELPDC07

1.362,37 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Cod produs - SKU ACCPRO-EP-ELPDC07
EAN 8715946616292

Descriere

Cameră de documente portabilă

 

Cameră de documente cu configurare rapidă pentru mărirea clară şi uşoară a materialelor în beneficiul tuturor persoanelor din sălile de curs

 

ELPDC07

 

Audienţele mari pot vizualiza mai bine materialul sursă prin intermediul camerei de documente Epson ELPDC07. Această cameră portabilă şi adaptabilă oferă imagini de calitate superioară, se configurează rapid şi poate fi conectată direct la cele mai noi proiectoare Epson.

 

Vizualizaţi materialele în detaliu

Proiectaţi imagini de calitate superioară, inclusiv diagrame detaliate şi pagini de manuale, datorită ieşirii Full HD 1080p şi zoomului digital de 8x. Puteţi chiar să reglaţi înălţimea şi să rotiţi camera cu 90º pentru a prezenta obiecte 3D. Pentru cursurile de ştiinţe, poate fi utilizat, de asemenea, microscopul auxiliar furnizat pentru a dezvălui în timp real lumi microscopice fascinante.

 

Utilizare fără eforturi

Minimizaţi timpul de pregătire prin intermediul acestei soluţii portabile, compacte şi accesibile, cu tehnologie superioară, care măreşte rapid şi uşor materialele sursă. În doar câteva secunde, puteţi să vă conectaţi direct la cele mai noi proiectoare Epson cu ajutorul cablului USB doi în unu, care furnizează o sursă de alimentare şi transmite semnalul video. Camera de documente Epson ELPDC07 este elegantă şi compactă, este echipată cu iluminare cu LED-uri, un microfon încorporat şi nu necesită o sursă de alimentare separată. De asemenea, are o greutate redusă şi poate fi transportată cu uşurinţă în geanta de transport inclusă, cu braţul pliat în bază. Are nevoie de numai 2,5 W, asigurând un consum de energie care îndeplineşte cerinţele moderne de economisire a energiei.

 

Caracteristici:

  • Imagini clare, bine definite: Cameră Full HD cu rezoluţie de 1080p şi o frecvenţă de generare a imaginii de 30 cadre pe secundă

  • Surprindeţi fiecare detaliu: Zoom digital de 8x, focalizare automată cu o simplă apăsare de buton şi funcţie de pauză

  • Conectare simplă: Conexiune doi în unu prin cablu USB, fără să fie necesară o sursă separată de alimentare

  • Flexibilă pentru imagini 2D şi obiecte 3D: Înălţime reglabilă, rotire a capului cu 90º şi microscop auxiliar

  • Uşoară şi portabilă: Design portabil, cu o greutate sub 1 Kg şi o geantă de transport din material textil inclusă


Detalii

SKU
ACCPRO-EP-ELPDC07
EAN
8715946616292
Brand
Garantie
24 LUNI

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.