Cameră Sentera de inspecție a randamentului cu senzor NDRE (DJI Mavic Pro / Platinum)

13.890,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 018216
Disponibil cu precomanda

DescriereDescrierea produsului

Camera este compatibilă cu dronul DJI Mavic Pro / Platinum. Indicele roșu normalizat (NDRE) este o metrică care poate fi folosită pentru a analiza dacă imaginile obținute de la senzorii de imagine multispectrali reprezintă o vegetație sănătoasă sau nu. Este similar cu indicele standardizat de diferențiere a plantelor (NDVI), dar folosește raportul dintre marginile aproape infraroșii și roșii.

NDRE folosește un filtru cu margine roșie pentru a vizualiza coeficientul de reflectare din vasul plantei. Marginea roșie este zona din zona de tranziție roșu-NIR, coeficientul de reflecție spectrală a vegetației și stabilește granița dintre absorbția prin clorofilă în regiunea roșie vizibilă și granița datorită structurii interne a frunzei în regiunea NIR.

Drept urmare, fermierul poate determina multe variabile diferite folosind managementul culturilor. Înțelegerea nivelurilor de clorofilă poate oferi fermierilor capacitatea de a monitoriza activitatea fotosintezei.
 Caracteristicile produsului

Datorită informațiilor NDRE, cultivatorul poate optimiza timpul de recoltare pe baza schimbărilor din activitatea de fotosinteză. De exemplu, atunci când conținutul de zahăr din struguri este maxim, se observă o modificare a valorii NDRE. Aceste informații sunt de neprețuit ca instrument de gestionare a culturilor pentru planificarea culturilor, astfel încât cultivatorul să poată avea produse de cea mai înaltă calitate.

Invazia insectelor sunt alți factori care pot schimba nivelul clorofilei și pot cauza o amenințare la culturi. Folosind NDRE, puteți determina cât de gravă este o epidemie în câmpul de cultură și apoi planificați modul exact de înlăturare a acesteia. Aceasta permite nu numai să monitorizeze amenințările în mod continuu, ci și să reducă costurile legate de combaterea dăunătorilor.

- Fluxul de date neted către software-ul Field Agent ™ vă permite să creați imagini și să raportați în timp real, permițând fermierului să reacționeze imediat când este nevoie.


Software-ul Field Agent

Software-ul Field Agent ™ creează o nouă valoare pentru fotografiile dvs. Creați hărți QuickTile ™, organizați, stocați, răsfoiți, adnotați și partajați fotografii cu partenerii dvs. extinzând. Puteți chiar zbura mai multe drone DJI folosind iOS și aplicația Field Agent pentru dispozitive mobile. Software-ul AgVault este compatibil cu toate instrumentele de analiză populare pentru agricultură, creând un flux lin de fotografii create și date generate.


* Software-ul este inclus în set

specificație

 

model Senzor senzor senzor NDRE
senzor CMOS 1.2MP cu obturator global
dimensiuni Lățimea muchiei roșii: 720nm x 40nm, lățime de bandă NIR: 840nm x 20nm
greutate 30 de grame
Interval de tensiune de intrare De la 5 V la 40 V
Formatul de imagine  JPEG, TIFF
Cadre pe secundă La rezoluție 1.2MP: 15 cadre pe secundă, la 720p video: 24 de cadre pe secundă
Slot pentru carduri de memorie Card SD, max 32 GB
Câmpul vizual 60 ° HFOV, configurabil în aplicație
interfețe  Ethernet, serial / UART, USB 3.0, I2C, GPIO, buton pentru o singură fotografie și selectarea modului

Detalii

SKU
018216
Categorii
Brand
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.